1.як ви думаєте, впливає ім'я певним чином на характер людини, яка його носить? мені здається, що так. хоч люди всі різні, проте спільні риси все ж спостерігаються.
Впливає на мене дуже, ЛЮБОВ то ж і є любов,з чоловічих подобається Антон, Артьом,Андрій, Александр(але не Саша) и Владимир, а з жіночих на даний момент лише одне, і те Устина
где-то читала, что карма имени влияет на человека тем сильнее, чем реже оно встречается. Если честно, я больше верю в гороскопы знаков зодиака, но не те, что на каждый день и подходят под все случаи жизни. мне кажется, что имя влияет на характер только немного, на свой характер мы влияем сами, ну и конечно же + окружение, воспитание и т.д. очень прикалывает, когда парня зовут Женя, а девушку - Александра, люблю "двойственные" имена, так же, как если бы кошку звали Собакой (сорри за аналогию имен с кличками). Еще нравятся такие: Витя, Игорь, Фома, а еще всякая японская абра-кадабра из аниме, типа Юи, Мисато, Марико. Вообще считаю, что любое имя должно даваться со смыслом, а не просто так. Свое имя иногда не люблю за то, что оно мягкое и простое как двери
A чому нам подобається те чи інше ім'я? Тому, що в нас асоціації гарні з людиною, яке носить це імя, і тому коли я чую імя, зразу уявляю людину, яка вже має таке імя. Це саме стосується й тих імен, які нам не подобаються
я вважаю що вибір ім'я-це дуже відповідальна справа батьків...бо воно в певній мірі все одно вплине на людину.коли читала книгу "тайна імені", згадувала всіх знайомих з відповідними іменами, то процентів 60%-описано вірно (точно так і за мене). мені подобається ім'я Влад, Віталій, Діма..а з жіночих - Аріста, Женя, Олександра..