Політика конфіденційності та умови користування сайтом Олександрівки Кіровоградської області - http://olexandrivka.info.

Олександрівський сайт публікує цю політику конфіденційності та умови користування сайтом http://olexandrivka.info з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з відвідувачами.

1. Відвідувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, інакше, ніж через стандартний інтерфейс.

2. Відвідувач, використовуючи даний сайт, повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також умови користування сайтом. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем при використанні сайту або законодавства, або умов користування сайтом, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.

3. При створенні власного контенту на сайті http://olexandrivka.info, користувачеві забороняється будь-яким чином ставити під сумнів територіальну цілісність України, закликати до насильницької зміни державного устрою, вести пропаганду насильства, гендерної , расової нетерпимості, а також до нетерпимості і дискримінації на основі сексуальної орієнтації особистості. Також забороняється використовувати в коментарях нецензурну лексику. У разі недотримання цих умов користувачу може бути закритий доступ до можливості коментування, або до сайту в цілому.

4. Збір та використання персональних даних:

4.1. Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

4.2. Відвідувачу на сайті http://olexandrivka.info може бути запропоновано ввести персональні дані, зокрема ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, наприклад таких як Twitter, Facebook , Telegram та інших соціальних мереж вказаних при реєстрації на сайті. Олександрівський сайт може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.

4.3. При реєстрації на сайті http://olexandrivka.info відвідувач дає згоду адміністрації Олександрівського сайту на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

4.4. Олександрівський сайт залишає за собою право збирати дані про відвідування сайту або з'єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про під'єднання до Інтернету, трафік та тривалость роботи користувача в мережі Інтернет.

4.6. Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі і в роботі з контрагентами в сфері реклами. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу», а також внутрішніх нормативних документів.

4.6. Олександрівський сайт залишає за собою право зберігати персональні дані протягом необмеженого часу.

4.7. При роботі сайту glavcom.ua використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку. Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт http://olexandrivka.info безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск, а також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умов відвідувачами. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.8. За допомогою системи Google Analytics Олександрівський сайт збирає статистику про відвідування сайту, таку як інформація про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт агентства і т.д. Жодне з цих дій не пов'язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

4.9. Олександрівський сайт вживає відповідні заходи безпеки по збору, зберіганню і обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення Вашої особистої інформації.

4.10. Олександрівський сайт не продає, не обмінює і не здає в оренду особисту інформацію користувачів..

5.Сайт http://olexandrivka.info може містити посилання на сайти, які не належать шкільному сайту.

6. Олександрівський сайт має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту http://olexandrivka.info на вимогу правоохоронних органів, за рішенням / постановою суду або в рамках інших законних процедур у відповідності з чинним законодавством України.

7. Олександрівський сайт не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту http://olexandrivka.info , якщо такі виникли при користуванні сайтом.

8. Олександрівський сайт не гарантує і не стверджує, що використання матеріалів, які публікуються на сайті http://olexandrivka.info не зашкодить інтересам третіх осіб.

9. Олександрівський сайт здійснює всі можливі заходи для того, щоб вся інформація на сайті http://olexandrivka.info була максимально достовірною. Проте інформаційне агентство не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об'єктивними і актуальними на момент перегляду.

10. Авторські публікації і колонки, які містить сайт http://olexandrivka.info, є точкою зору їх авторів. Олександрівський сайт не несе відповідальності за точність, об'єктивність і актуальність інформації, опублікованої на сайті http://olexandrivka.info з посиланням на інші ЗМІ. Без дозволу адміністрації сайту в особі Гуртового Сергія Олександровича забороняється використовувати програмний код, який розміщений на шкільному сайті.

11. Всі права на сайт http://olexandrivka.info і його зміст належать Олександрівській ЗШ І-ІІІ ступенів №1 КЗ «Олександрівське НВО №1» або використовуються за погодженням із правовласником вказаним у п.10. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи, охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.

12. Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, будь-яким чином використовувати інформацію сайту http://olexandrivka.info для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу шкільного сайту. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приписів про власність на завантажені або копійовані матеріали. Використовувана інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт http://olexandrivka.info.

13. Копіювання інформації з сайту http://olexandrivka.info може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.

14. Відвідувачі сайту беруть на себе відповідальність за всі ризики, які виникають при використанні сайту http://olexandrivka.info. У межах, які максимально дозволяє закон, Олександрівський сайт будь-яка інша сторона, залучена в створенні, виробництві або обслуговування сайту http://olexandrivka.info, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту http://olexandrivka.info, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо Олександрівський сайт попереджав відвідувача про можливість таких збитків і втрат.

15. При роботі з сайтом http://olexandrivka.info відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.

16. Олександрівський сайт залишає за собою право переглянути цю політику конфіденційності та умови користування в будь-який час.

17. Якщо ви відвідали цей сайт, ви автоматично погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності, правилами сайту правилами сайту, правилами форуму та умовами використання ресурсу. Якщо ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами конфіденційності, ви повинні залишити сайт.