Сегодня 03.03.2011 г. прошёл праздничный концерт, посвящённый приближающемуся международному женскому дню. Снять получилось не так много как хотелось. Самые удачные фотографии показываю здесь.
ЗЫ: Сначала хотел запостить в своём блоге, однако там почему-то запрещено грузить картинки...
пісні гарні,видно, що діти старались -готувались ,але не розумію , для чого оті беки було прописувати , невже музкерівник не чує , що вони лише заважають
я не думаю, що то був концерт мыжнародного масштабу чи виступ популярних и видомих професийних виконавцыв. люди, яка ризниця в плюсах чи минусах, беках и т.д.?...слухайте соби на ривни Олександривки, як старались солисти. а не з точки зору музичних критикив
Minerva, Как для меня не важно где ты выступаешь в Александровке или на Бродвее, всегда надо вылаживаться на все 101%, а лажа она и в Африке лажа! Просто культуру у нас опустили ниже плинтуса... и дети не виноваты...
Уважно прочитавши всіх "муз.критиків" скажу одне: -Діти не бувають бездарними,бездарні дорослі які не вміють їх почути.Ось таких і потрібно називати на жаргоні читача яНіна...